Hot Hot!

Friday, October 28, 2011

Vacation Day 2-Part 2 ♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 









Testing 1,2,3..


Haha..Saja je tadak keja..Tu yang jadi macam ni..Apapun relax relax..Sandiwara je kat atas tuu!Haha..Actually,nak sambung pasal percutian bersama-sama kawan baru-baru ni..Kalau sesapa yang tak baca lagi entry menarik sebelum ni.. Jom check it out! Meh baca meh..Hihihi..

It's Holiday Peeps♥
Vacation Day 1 ♥
Vacation Day 2- Part 1♥







Maka,bermula lah Part 2..Tatkala matahari tengah terik memancar..Tatkala kereta sedang meluncur laju..(Bhaha..Bakunya bahasa?Sengal kan..





Sudah sudah..Moh sambung balik..Actually, tetiba masa on the way pergi Pantai Sri Tujuh..Tetiba ternampak satu tokong buddha ni..Patung dia tido..So, Ajam tetiba berhenti dan nak bawa kami masuk..Just nak tunjuk dengan lebih dekat..Uish..Mula-mula semua tanak ah..Tapi, last last masuk jugak la..

Lagipun bukan nak buat apa apa pun..Just nak lawat tempat tu and amik gambar..So, tak salah kan? 



Patung ni besar..First time tengok..


Tak berani..Tu yang duduk jauh jauh.. 

Love them♥








Singgah memang kejab sangat..Serius, kejab gilaa.. Ahaha..Sal pun tak nampak apa point berhenti di sini..







Then, kitaorang pun terus ke next destination! Where?? Kat mana??Suspen kan?? Siapa dapat teka dapat choki choki..Haha..Cepat rebut sebelum terlambat..Haaa..Cepat cepat..






Suspen la sangat kan.. =,=" *kalo perasan, kan ada bagitau kat atas* 

So,tunggu eh..Next update..







Salimah Ismail

0 Picit Sini untuk Comment! :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^