Hot Hot!

Monday, October 24, 2011

It's Holiday Peeps ♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..
Acece.. Feeling lebih kat pantai..
-Pantai Sri Tujuh-

Hay semua.. Yeah, eksaited gila nak update pasal vacation yang baru pergi ja a few weeks ago..Memang dah lama nak update tapi agak busy sikit eh.. Sorry..So,apa lagi.. Mari kita mula berceloteh sampai kebas jari menaipnya.. Hihihi..Hurmm.. Lebih kurang dalam 6 hari 5 malam pergi bercuti baru-baru ni..

Ke manakah? Alaa, dekat dekat ja.. Overseas? Haha.. Jauh sekali tuu..Nak pergi  overseas tu memang nak la..Tapi sedih kan belum ada budget lagi laa.. Ke ada yang nak sponsor? Haha..Hulur mai sini sikit naa..Boleh laa melencong ke overseas pulekss..Amboi..Berangan sakan naa? Sudah sudah,sebelum mengarut baik sambung balik story kita.. Hee..

Hurmm..First impression masa nak pergi bercuti kat sini ingatkan tempat nak pergi ni boring dan tak menarik. But salah sama sekali.. Hee.. Best jugak la~

Haaa.. Dah dapat teka bercuti ke mana? Suspen ja kan? Haha.. Alaaa, pergi Kelantan dan ada singgah Terengganu satu hari tu.. Apapun percutian ni best gilaaaa laa.. Bertambah best sebab dapat bercuti dengan kawan-kawan kolej..Kami 3 orang yang pergi tapi yang bestnya setiap destinasi kat sana pasti kawan-kawan kolej yang stay kat Kelantan join sekali..

Gambar pulak memang cecah ribu wa cakap lu..Thanks abang camera man(amboi, sesuka ja panggil abang camera man jee.. Haha) yang sanggup tangkap pictures kitaorang sampai beriban jadinya.. Haha.. Even kat facebook pun tak upload sangat cuma sikit-sikit ja.. Tunggu masa yang sesuai ja nak upload kat blog.. Sebab nak cerita panjang-panjang sampai semua tertido baca.. Hee.. So, rasanya satu entry tak cukup kot? Maybe a few entries.. Sabar jela~


Apapun sebelum cita panjang-panjang.. Nak ucapkan ribuan terima kasih firstly kat Adia sebab sudi tumpangkan kitaorang kat rumah Adia.. Parents Adia memang terbaik and sporting abes! Terutama papa Adia.. Lucu sangat.. Sentiasa buat kami semua ketawa..Thanks papa sebab belanja keropok dan keropok lekor..Kami semua nak bayar tapi papa dia tanak..

Awww, terharu sangat for the last dinner dengan parents Adia kat Restauran Wau yang cukup esklusif tu..Haa, thanks buat Adia juga sebab bawa kitaorang pergi tempat menarik dan bersejarah.. Lastly, thanks buat tour guide merangkap pemandu yang bawa kitaorang merata-rata sampai ke terengganu you ollss.. Then, merangkap photographer jugak..Haha..Thanks a lots guys..Really appreciate it ♥

(Sebak sambil menaip ni..Huuu..Tisu puhlisss) Haha.. Takmau sedih-sedih aih.. Baru nak gembira taip pengalaman yang takkan dilupa dalam hidup..




HAHA.. Apa macam kata pembukaan? (Amik..Baru kata alu-aluan..Ingatkan dah sampai ke kemuncak cerita dah) Oppss, alolo.. Sory la eh.. Dah lewat ni.. Esok sambung..Baru teaser la kiranyaa la ye. Haha. :)


Sebelum tu nak tunjuk sekeping dua gambar cute miut kami..*kiut la sangat~ Haha..Sebenarnya just nak kenalkan watak utama dalam drama bersiri ni.. ^_^


Tu laaaa orang-orang yang diceritakan tadi. Hihihi.
*Thanks again guys ♥

Kawan seperjuangan.. Sama-sama menempuh onak duri perjalanan bersama.. 
Cewah..Ayat dramatik gitu.. Haha..





Salimah Ismail♥

3 Picit Sini untuk Comment! :):

Super-Fiq on Monday, October 24, 2011 said...

smpooii

Farhana Jafri on Monday, October 24, 2011 said...

vacation dlm malaysia pun best pe.. dh lme x g klantan.. trgganu lg la.. xprnah jejak.. hahaha untunglaaa~~~ ;P

Salimah Ismail on Tuesday, October 25, 2011 said...

Fiq: Thanks :)
Farhana: Ye ye. Malaysia pun ada keistimewaan sendiri :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^