Hot Hot!

Tuesday, October 25, 2011

Vacation Day 1 ♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Asalamualaikum..





Photo santai sebelum pi.. Hee..




Haa.. Nak sambung entry yang pagi-pagi buta tadi tu.. ..Tadi pagi update blog sampai tertido you ollss..
*jangan nak percaya sangat.. Hee..


Apapun nak story mory kat korang pasal hari pertama.. Biasalah, nak cita dari A-Z boleh?
 *Aip, dah nampak ada yang menguap tu..Belum start cita lagi ni.. Tahan sat naa.. 


So,sebelum ada yang tertido dan Sal tertido sekali baik cita cepat cepat macam bullet train kasi habis.. Hihihi..Hurmm..Bertolak dari Penang ke Kelantan naik  *Alolo, cute kan bus kitaorang naik?? Haha..



Bye Penang!

Bertolak pun dalam 9 pagi macam tu.. Then then sampai sana ada orang jemput..




Eee.. Tido je keja budak-budak ni..Ish ish apa nak jadi.
*Macam cakap depan cermin ja. Hahaha



Malam tu Adia ajak makan Tutti Frutti.. First time try.. Sedap sangat.. Choc the best for me laa.. Sambil borak-borak tu, apa lagi photogedik la.. Haha..




Makan dulu.. Usha usha je la okay.. Yummy 


Aik, gerak- gerak pulak? 
Saja ja. Boring kalau selalu tengok gambar static ja kan~


Second one! Hee.






Una tunjuk muka tak puas hati. Bhaha



Alolo. Ngadu kat Ailaa.. Comel gilaa mukaa. Haha
Eh eh, ada kesilapan ejaan di situ.. Baru sedar.. *merajuk not maju* Haha




Bhahaha. Perasan something? Shuu, diam diam sudah :)



Hahaha.. Semua dialog kat atas hanya rekaan semata-mata.. Main-main je.. Reality tak pun cakap macam tu.. Alang-alang muka dah comel macam tu.. Buat dialog rekaan pun syok kan? Haha.. Jangan marah ye korang..

Apapun.. That's all for day 1.. Next update day 2 okay.. *InsyaAllah kalau rajin.. Hihihi..




Salimah Ismail




3 Picit Sini untuk Comment! :):

m0sHiE~ on Tuesday, October 25, 2011 said...

tutti fruiti memg besh sangat2, makan stu, mesti nak lagi. huu

Salimah Ismail on Tuesday, October 25, 2011 said...

Betul tu :)

onie on Tuesday, October 25, 2011 said...

rindu penangggggggggggggggggggggg T_T

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^