Hot Hot!

Tuesday, October 25, 2011

Vacation Day 2- Part 1♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 



Assalamualaikum..






Oh yeah, mari sambung.. Lai lai..


Kalau sesapa yang tak baca lagi entry menarik sebelum ni.. Jom check it out!


It's Holiday Peeps♥
Vacation Day 1 ♥


Semua entry amat berkait rapat.. Cewah.. So, hari kedua.. First sekali kitaorang serbu Rantau Panjang.. Biasalah nak shopping la katakan.. Dengar kata barang murah.. Baju memang agak murah la.. Rambang mata tau you ollss.. Hee.. Malas nak popet banyak-banyak.. Biarlah gambar yang menceritakan segalanya..


Gambar memang banyak.. Tak larat nak letak semua.. Letak yang kiut miut je.. Hee.. Moh sama-sama cuci mata melihat drama bersiri kitaorang..


Scene pertama: Kedai makan dekat Rantau Panjang > Sarapan dan lunch sekali *dekat pukul 12 jugak dah..Package sekali.. Haha..


Haha.. Penin dah? Baca satu satu.. Bhaha
*klik untuk tumbesaran*


Hampir 15 minit akak tu berdiri amik order.. 


Yang atas bengang, yang bawah redha je la~ Hihihi



Muka gumbira dapat order~


Alolo... Ni muka seposen abis ah..


Iklan senyumlah~ 


MUKA ADIA paling tak leh belah.. Bhaha..


Air Aila dicuri Una!! 


Pandangan tajam dariku.. AUMM.. Harimau kelaparan.. 



Alololo..Terharu lettew..

Hahaha. Apa macam drama bersiri best tak? Pelakon semua hebat hebat woo.. Jangan main-main.. *mampus kalau depa baca ni.. kena kurung empatpuluhempathari nanti.. haha


Alolo.. Semua ni gurauan jaa.. Fantasi semata-mata.. Hehe..Jom kembali ke realiti..


Lepas perut dah kenyang.. Mood terus datang.. Kitaorang pun start pusing-pusing Rantau Panjang.. :)






Una tengah usha-usha barang yang menarik.. Dia nak borong satu Rantau Panjang la katakan.. Haha..


Amboiii, nganga luas sangat aih.. Kang lalat masuk tak jumpa jalan kuar dah..Hihihi



Baju-baju kat sini cantik jugak laa.. Murah pulak tuuu~


Skodeng baju yang cun


:)




Muka macam nak cari gaduh tuuu.. Haha..



Alolo. Cute kan budak kecik nii!



Try kasut comel..






Macam-macam adaaa~


Domo berlambak.. Agak murah jugak.. Kat luar lagi mahal.. Tapi saya tak minat Domo jadi tak beli. 





Pilih spek tapi semua tak sesuai sebab muka dia bulat sangat.. Bhaha..














Kereta ni dah la antik.. Pastuh kiut gilaaa.. Pastuh warna pink pulekss tuuu!
*rasa macam nak rembat bawak balik penang ja!


Saya tidak tahu apa2 dalam hal ni~ Tutup mata..Tengok keta warna pink tu sudah.. Haha..


LIKE LIKE 


Cari tshirt I ♥ Kelantan.. Hoho..


Abang camera man cukup obsess dengan keta Pink ni... Gambar keta ni je dia amik banyak..Haha..


Cuaca memang agak panas terik..



Udah-udah la tu.. Panas ooi.. Jom balik.. Next location pulakk..
Fuh.. Semput menuliss.. Nyteeee yee.. Nanti sambung lain.. Bhaha.. Tungguuuu~





Salimah Ismail

0 Picit Sini untuk Comment! :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^