Hot Hot!

Tuesday, November 1, 2011

Lelaki idaman atau khayalan?

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 

Hello.. 

 Ada orang yang nak pasangan yang cute macam korea..



Ye..Memang cute sangat..Sekarang ni memang musim semua remaja obsess dengan Korean..
Ada yang sanggup habiskan duit beli album, pergi konsert and bagai la..Hahak..Jadi, ciri-ciri lelaki Korean yang kiut miut inilah yang dicari oleh remaja perempuan sekarang ni..Aku pun ada kawan-kawan yang gila Korea..Diaorang ni boleh dikatakan tak minat lelaki melayu..Hihihi..Lelaki Korea ni yang menjadi IDAMAN setiap remaja perempuan..So, for guys out there..Bersedialah untuk membujang..Haha..


Ada pulak impikan pasangan diaorang yang ada badan 6 pack..



Bhaha..Ada pulak bercitarasa macam ni..Ye dak? Sebab nampak sungguh macho dan cool..Nampak sungguh sihat sebab selalu pergi gym..Uish..Kiranya dia ni boleh dikategori sebagai disiplin sebab sentiasa luangkan masa untuk bina badan..Bhaha..


Then ada yang suka lelaki rambut yang style pacak-pacak gitu..



Oppss..Tersilap letak gambar pulak..Ni bukan rambut style pacak pacak tu..Ni rambut afro..Uish..Tapi oke pa a guy rambut afro..Berbeza dari lain kan?? ^_^




Haa..Ni baru betul..Hihihi..Bagi sesetengah perempuan,rambut macam ni sangat la cool..Smart la sebab banyak pemain bola sepak/pelakon favourite berambut gini..So,diaorang impikan lelaki idaman dioarang rambut macam ni jugak..Haha..Jangan terkejut ada yang pilih kekasih hati berdasarkan rambut je you ollss.. ^_^


Ada yang impikan lelaki yang mempunyai senyuman yang cukup menawan..

Haaa..Senyuman ala ala Robert Pattinson ni..Senyuman macam ni memang boleh buat wanita senang tertarik..Ye dak?? Aku pun boleh cair tengok Robert senyum manja gitu..Haha..Tetapi senyuman yang menawan tu bila seorang lelaki benar-benar ikhlas memberikan senyuman tak kesah la gigi lawa ke tak..Yang penting ikhlas..



Aww..Senyuman ni pun menawan kan??I liokeee! Tengok bila uncle ni ikhlas senyum..Senyuman dia memang sangat menawan..You make me melt you know!! Haha



Senyum tak tunjuk gigi pun menawan pa?Aww..Sangat cute dan begitu menawan.. Siap wink mata lagi tu..Hahaha..




Apapun..Setiap orang ada citarasa sendiri..Tapi yang lebih penting korang fikir-fikirkan sama ada ciri-ciri lelaki yang korang fikirkan tu ciri-ciri lelaki idaman atau khayalan? Sebab..tak semua yang kita impikan akan menjadi realiti..Ye dak?? Kan?? Kan??Hehe..

Thanks for reading tau!! Entry kali ni just for fun..




Salimah Ismail


7 Picit Sini untuk Comment! :):

BHAIHAQI COOL on Tuesday, November 01, 2011 said...

Haaa~~ nk senyum la cam ni .. :)

Salimah Ismail on Tuesday, November 01, 2011 said...

Senyumlah..Tak perlu kata apa-apa..Haha..

-ZulKei-VerSace- on Tuesday, November 01, 2011 said...

Senyuman satu azimat~

Salimah Ismail on Tuesday, November 01, 2011 said...

azimat cinta? haha

rainyscream on Tuesday, November 01, 2011 said...

hihihi. kalau semua girls malaysia kejar mamat korea, habis la lelaki melayu. jom tinggal kat korea plak..lalala

Salimah Ismail on Tuesday, November 01, 2011 said...

Jomm!! hahaha. Tapi tak semua laa. Mesti ada yang minat lelaki Melayu gak. :)

Rosalia on Tuesday, November 01, 2011 said...

hahah.sy terima apa adanya si dia :D bak kata org dh syh smua ske.:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^