Hot Hot!

Sunday, May 1, 2011

Nangis lah korang wahai peminat tegar Zahiril Adzim...

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..


Sepadan kan? Jangan jeles u ollss~


Hahaha. Malam yang sejuk gini ni tetiba menjelma mood tuk berblog-ing. Acece.
*bab gosip-gosip memang cheq semangat.Haha. 
Haa. Berbalik kepada isu panas kat atas. Siapa yang tak kenal Zahiril Adzim? Kalau tak kenal wa tak tau nak habaq apa la kat lu orang.Hihihi. Dan aku tahu ramai gila peminat Zahiril Adzim. Lagi-lagi kawan-kawan aku kat sekolah dulu.Zahiril Adzim ni macam jadi igauan siang dan malam kepada peminat dia.

So, kepada korang kat luar sana sediakan lah baldi saiz besar siap-siap untuk takung air mata sebab dia dah diambil orang. Dah berpunya naa. Hee. Bakal isteri dia memang cun melecun. Kalau korang penonton setia Wanita Hari Ini sure korang kenal dia,  Shera Ayob.

Memang sama padan lah. Dia dah bertunang dan bakal berkahwin pada  20 November 2011.
*Haa. Masih sempat lagi if sapa-sapa nak ngorat Zahiril. Haha

Jangan mimpilah. Dia tadaknya nak pandang korang even sebelah mata pun. Haha.
*Aik, jangan marah. Melawak jaa. Jangan bako saya naaa~

Alaa, toksah try laa. Dia dah ada tunang. Pih cari yang single mingle. Berlambak aih. Lagipun, aku faham perasaan korang sebab aku pun penah rasa bila cinta ku ditolak.

Takkan tak tau kot kisah Abang Ustaz I dah bertunang tu? Sampai hati diaa........Dia dah janji nak sehidup semati dengan i...........I rela dimadukan demi you.......
*Mula dah adegan sedih sambil lap hingus dengan baju. Haha. Banyak gilos titik. Cepat mari buat contest kira titik :P

Meh baca meh. Klik SINI.


Salimah Ismail♥

1 Picit Sini untuk Comment! :):

Green Apel on Tuesday, May 03, 2011 said...

shopim mmg best, yg tak best part kopak duit...hehe=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^