Hot Hot!

Monday, May 9, 2011

Love her husky voice.

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..


Tadi time tengah explore youtube tetiba jumpa satu muslimah ni. Suara dia best sebab suara dia husky ala ala international gitu. Dia ada cover 3 lagu macam tu. Aku tak pasti dia orang mana tapi dekat comment ada ternampak orang kata dia orang Brunei. Maybe lah kot. Tapi suara dia memang international gitu. Siapa orangnya?


Tharwana Harun.
 Nama pun sedap gak kan? Sempoi nama dia. Apapun thumbs up untuk Tharwana.
 *macam dia nak baca blog aku. Hee


Salah satu video dia dekat 10 000 jugak views. Kira dia terkenal gak. Mungkin kat Brunei dia artisss kot? Haha. Anyone from Brunei can tell me that? Acece.


Aku paling suka lagu ni...






Ni pun okay gak~







Salimah Ismail♥

0 Picit Sini untuk Comment! :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^