Hot Hot!

Tuesday, May 10, 2011

Lawak gila. Memang boleh bikin gua gelak guling-guling ni.

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..


HAHAHAHAHAHA
*masih gelak guling-guling


Tadi, masa tengah jalan-jalan selongkar blog orang tetiba jumpa satu blog ni. Memang terbaik dari ladang la. Diatu memang genius wa habaq lu sebab dia gunakan media yang tengah hangat sekarang ni,facebook sebagai medan untuk sampaikan lawak dia. Memang boleh bikin pembaca gelak guling-guling la.


Your Profile, Your Story


Lawak yang bikin gua gelak sampai tak hingat dunia ialah lawak Kak Limah, rakan baik gua. Takkan tak tau? Kak Limah tu gua la. Hihihi. Penulis guna majoriti characters dalam cita Hantu Kak Limah


Kompilasi Lagu-lagu Kak Limah



(klik untuk tumbesaran)

Yang ni versi moden. Cerita yang masih hangat. Penulis blog ada gak publish lawak guna characters lama. Kreatif gila dia. Aku salute dia beb.


Jom cari rumah sama-sama untuk kahwin. Hihihi.

 

(Klik untuk tumbesaran)

Ni watak cerita Mami Jarum kan. Siap ada pasai lagu Ana Raffali naaaaa~
*HAHA. teringat video cheq nyanyi lagu Ana Raffali :P

Ciko duk buat loqlaq sebab 'lagu' yang dimaksudkan bukan song naa. Tak boleh belah betui. Hihihi.


(Klik untuk tumbesaran)

Sakan naa watak dalam Cita Kartun Upin dan Ipin pun ada fesbuk. Jarjit comei betui.
'bole tengok dinding orang' HAHAHA. Jom tengok dinding kawan-kawan kita jom :P
Kak Ros tengah marah tuu. Cengehh sangat aih Kak Ros kita.


TAK TAHAN BEB. HAHAHA. Sempoi ah. Siap bawak torchlight, mercun katak,spotlight lah, lilin pun ada? Yang tak tahan tanglung. Hihihi

Part Bendahara pun nak tergelak. Hihihi. Astro dah ada naa zaman Bendahara dulu? Tak sangka gua. :P

HAA. YANG BAWAH NI KHAS BUAT SAYA♥
Terima Kasih abang P.Ramlee.


Korang jangan jeles ye saye beromen dengan Abang Ram bawah pokok. :P

Sudah la dah penat gelak. Best kan ? Menghiburkan hati anda kan? Ada yang gelak guling-guling tak? Hihihi.Kalau nak baca lagi, ada banyak lagi kat belog penulis ni. Best-best semua.Jom sokong penulis malaysia. :)






Salimah Ismail♥



4 Picit Sini untuk Comment! :):

NinaChocotaz on Tuesday, May 10, 2011 said...

hahaha... terbaek lah ! :D

[sutera kasih] on Tuesday, May 10, 2011 said...

hehe kelakar...

*singgah dari blog Kayif*

msredcheesecake on Tuesday, May 10, 2011 said...

Memang best.manala dia dpt idea ni?

Msred follow k..

Namee Roslan on Tuesday, May 10, 2011 said...

ahahhahahahah..kelakar gila. before ni namee pernah terbaca yg pasal puteri gunung ledang. hahah. kelakar habis. siapa yg rajin buat benda ni eh? fun tapi admin dia seorang je ke eh?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^