Hot Hot!

Wednesday, April 13, 2011

Mengimbau Zaman Persekolahan Part 2

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum~

Meh kita sambung imbauan kita.. Tapi bukan imbauan ngeri ye. Imbauan manis dalam zaman persekolahan..Hee.

Kalau nak baca Part 1. Kelik link kat bawah ni:

Mengimbau Zaman Persekolahan Part 1

Okay..Gambar kat bawah ni semua merupakan memori terakhir kami as classmates. Nak tau bila gambar ni diambil? Betui betui minggu sebelum SPM.. Tak salah aku Jumaat kot.. Anggaran macam tu la~

Masa ni kelas lain sibuk duk prepare untuk SPM minggu depan.. Kami duk syok photoshoot. Takpe sekali sekala untuk kenangan anak cucu kan? *entoh wujud lagi ke tak gambar-gambar ni nak tunggu sepulohtaun lagik~Takut lerai ja. Takpe..Orang zaman sekarang kan simpan kat muka buku. Kompem tak lerai. Jangan empunya facebook tutup pacebook sudoh~

Budak kelas aku memang Pandai dalam banyak bidang terutama~

BUAT BISING~ *yang duk hingaq hingaq tu pun, hangpa ingat apa? dapat straight A's okayh!~

Muka muka kat bawah ni la yang banyak dapat straight A's gak~ *aku tak dapat pun walaupun bising? Tapi tak ler bising sangat. Haha.

Jadi amik pengajaran buat bising la sepuas-puasnya kat sekolah untuk dapat straight A's.. Haha *Tapi if fail jangan salahkan aku lak~

Semua amik gambar duk dekat dengan geng masing-masing~
Biasalah kan takut rindu nanti..Kat belakang tu geng aku. Haha

Gambar kelas. Kelas kami sempoi gak. Walaupun semua ada geng masing-masing tapi semua masih bergaul bersama gak..

5 INTAN.. Itulah ikatan yang dibina melalui kami sendiri~
*nak mula sebak ni.. Tisu pleasee..Hingus meleleh dah~

Rock kapak kan? Yang duk syok kangkang luas tak ingat dunia ialah asisstant monitor kami.Haha.Dia tengah berpelukan dengan monitor. Depa memang kamcing and bertanggungjawab..

Aww dengan cikgu BI kami.. Semua duk mengaku mama.. Terutama cik Peah kita.

Yang pakai Red Skirt ialah pengawas sekolah. Tapi kami tetap Rock. Haha. Sebab dia? Hanya classmates ja tau~*ala pasai bawak benda terlarang...Shuu. haha

KAMI BERSATU untuk terakhir kalinya~
*meremang dah bulu roma.. MAK~ CHEQ NAK NANGIS.. minta baldi satu....


*emo sebentar~

Sudah sudah dah penuh sebaldi dah.. Sambung nanti..

Sebelum tu~

Kawan memang mudah dicari..
Lagi-lagi pada zaman moden ini..
Kelik ja pada button 'Add as friend', kawan baru sudah kita peroleh..
Namun, sahabat sejati susah dijumpai..
Tatkala korang peroleh..
Add sahabat sejati korang dalam senarai..
Senarai apa?
Bukan senarai kawan muka buku korang..
Tetapi senaraikan di taman hati korang~

*Air mata mula bercuraian~


Salimah Ismail♥

1 Picit Sini untuk Comment! :):

izaFiza on Wednesday, April 13, 2011 said...

rindunya zaman skolah..=(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^