Hot Hot!

Sunday, April 10, 2011

Comei gila Anwar Hadi tanpa topiii~

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum~

Korang dah tengok tak video Anwar Hadi yang terbaru tu?
Omg~ Serius comei gilaa~ hahah.. *gelak guling-guling

Rasa macam tak pernah kot dia tak pakai topi kan? Tapi kali ni ada part yang tak pakai topii.. Haha. Serius cute gilaa.. Rambut sempoi laa..
Haha. Lagi-lagi tang nak pi buang sampah~ *masih teruja

Anwar pakai kain pelekat eh? Awww *nak jatuh cinta nii.. Cepat jatuh cinta~

Haa. And video kali ini menarik sebab Anwar ada sentuh hadis *buat nak jatuh cinta lagi ni ~

Banyak pengajaran yang boleh diambil dalam video kali ni..
Sama-sama kita amik pengajaran video ni :)

JOM USHA~
malas nak bebel panjang-panjang.. Tengok sendiri naa..






7 Picit Sini untuk Comment! :):

Izatie on Sunday, April 10, 2011 said...

Haha. Memang sangat cute mamat ni! Doii ^_^

Salimah Ismail on Sunday, April 10, 2011 said...

tahu takpe :P

elinLARH on Sunday, April 10, 2011 said...

terbaekk lah anwarhadi!!

Kert ZA on Monday, April 11, 2011 said...

haha . dia senior i kt kolej :D

Salimah Ismail on Monday, April 11, 2011 said...

elin: tahu takpaa
kert: wah! dia okay dak?

Kert ZA on Monday, April 11, 2011 said...

dunno . xpnh ckp dgn dy . ayah dy ajar i bi msa fom2

Salimah Ismail on Monday, April 11, 2011 said...

patut la bi dia power. hee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^