Hot Hot!

Wednesday, March 23, 2011

Result oh Result.

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..

Apa perasaan Nur Salimah ketika mengambil result?

Okay, firstly.. Berdebar-debar sakan. Tapi apapun bila tengok keputusan! Aku memang bersyukur gila... Tengok-tengok slip terus serbu peluk mama! HAHA. Alhamdulillah. Aku bukan pandai mana... Tak dapat straight A's. Dapat 9A 1B..

Tapi bersyukur sangat-sangat.. Memang ada sedikit hampa laa. SEDIKIT. Sebab B tu B+ which is hampir to A-. Haha. Anyhow, I'm so thankful again.



Tak dapat naik pentas and amik gambar ramai-ramai dengan pelajar cemerlang. Tapi itu tak menjatuhkan semangat aku.. Aku tetap gembira dengan keputusan ini. Apa yang aku dapat ni setimpal dengan hasil usaha aku selama ini kan? Thanks to teachers, parents, family and friends who have been supported since last year! Thanks a lot guys. I really appreciate it. Yang paling utama Allah S.W.T.


AND I'AM HAPPY...

By the way.. To my friend yang berjaya dengan cemerlang! Congratz!
But to those yang kurang cemerlang! Its okay. This is not the end of the world okay?

Perjalanan hidup kita masih jauh beb... Kita kena masuk U or college or even matriks... Kat situ kita kena pulun habis-habis okay?

Lagipun... Apa yang kita dapat ni atas usaha kita dan dengan izin Allah...

Jika doamu dimakbulkan oleh ALLAH..maknanye ALLAH sayangkn kamu...jika doamu tak dimakbulkan oleh ALLAH...percayalah~ ALLAH telah merancang yg terbaik untuk kamu..... khas utk sume SPM CANDIDATES.....

So, ingat ada hikmah untuk segalanya yang berlaku! Yang penting JANGAN PUTUS ASA! (reminder to myself too)

Sudah! Tanak melalut panjang-panjang!

Jom kita check it out apa yang menarik arini:

Sebelum pergi sekolah! Menggedik tangkap picture muka happy takut satgi muka takut! Haha


 


Then p skola.. Lama bebenar nak tunggu result untuk announce :(


Sitayy buat maluu! Chah and Te'o pun sama. Haha

Mijah duk bebai :P

Do you want to study in Japan? I DONT THINK SO.. Sebab baru kena Tsunami kot :(

 View kawasan sekolah yang lama tak dilawati. HAHA



Clock Tower. Ada yang bercadang nak terjun semalam! Taktau sapa tah. (bukan aku yang pasti...Haha)

Muka nervous semua orang. Haha

Berdebar-debar jantung tatkala ini...

Alhamdulillah! Thanks to Allah, parents, teachers and friends! :)

Tadaa! Oke-oke ja. But bersyukur :)


Lepas gembira di samping berduka,terus belah ke prangin and 1st avenue dengan Shiro...
Ajak yang lain.. Tapi semua tanak pi... Huaa.

Dalam bus.. Shiro sibuk betuii. Kalah PM

Sibuk jaa dia! Dapat banyak sms and calls. Budak faymes la katakan.Haha.


Incoming call lagik! haha


Licin.. Shiro bedal semua. HAHA


Shiro tengah melayan perasaan...


Muka lapar tunggu pizza...

Yummy


Shiro tengah pilih kasut. Masih bercakap HP!


Tandas 1st Avenue


Muka seposen..


Muka sengal!

Dah cukup dengar aku bebel? HAHA. Thanks!

Salimah Ismail♥


11 Picit Sini untuk Comment! :):

Cik Nathrah on Wednesday, March 23, 2011 said...

tahniah dik. power tu!

Salimah Ismail on Wednesday, March 23, 2011 said...

thanks sis :)

alia shahira on Wednesday, March 23, 2011 said...

dek! kongrates dear :) hebad hebad! chayok2 hehehehe ^.^

-oP_ida- on Wednesday, March 23, 2011 said...

ADIK....TAHNIAH...KAMU BERJAYA....

wow...keputusan CUKUP cemerlang...

cayalah.......

TAHNIAH, TAHNIAH....

Wan on Thursday, March 24, 2011 said...

Tahniah dik,9A tu merupakan satu kputusan yang boleh di banggakan.
betul tu,perjalanan masih jauh,teruskan usaha!

t e m b u m e on Thursday, March 24, 2011 said...

wowwww!!
congratulation dear!!
:))

Salimah Ismail on Friday, March 25, 2011 said...

thanks semua :)

LM's on Sunday, March 27, 2011 said...

bestnyaa result ! nk ceni jugakk :( congrats sys ! :)

Salimah Ismail on Sunday, March 27, 2011 said...

thanks :) study hard tau!

mr vampire on Sunday, March 27, 2011 said...

wahhh!! gempak la result!! wakakaka..

saya ada buat contest,, silalah join ye.. wiii

Salimah Ismail on Monday, March 28, 2011 said...

thanks! InsyaAllah saya join :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^