Hot Hot!

Monday, February 7, 2011

HAPPY BIRTHDAY NEPHEWS ♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum

5 Februari merupakan tarikh lahir untuk dua orang anak sedara Sally. Bhaha. I'm a young aunty naaa 



ewah ewah, syoknya potong kek! Mami pun nak potong sekali. Bhaha. tapi kena tunggu bulan 9 ah :)

Anak sedara gua yang boleh bercakap panggil gua Mami Imah. (seorang ja pon yang bole cakap, dua lagi tak reti lagi beb) bhaha.

Bhaha. Yang hujung belah kanan dah tadika dah. bhaha. Macam janji-janji ja. Birthday dia sama dengan yang tengah-tengah tu. But yang kecik belah kiri sekali tu, birthday dia lagi 2 minggu. bhaha.

So, konklusinya:




Birthday dua orang ni. :)

Tapi depa bukan adik beradik. Yang belah kanan tu anak kakak Sally yang first. Yang belah kiri anak kakak Sally yang second. :)

Depa ni adik beradik :) Abang dia ni suka gaduh dengan adik. Dengan Sally pon dia suka gaduh :) Hishh, kadang-kadang geram dengan diaa.
Ni anak-anak kakak first.


Anak kakak yang second :)

Nak tengok kek dia?

Buat kat rumah Aisy

Ni kek Nanny Aisy. Ramai sungguh naa sambut hari jadi? Bila la aku pulak. bhaha

Syok beb. bhaha. Aku ada banyak anak sedaraa. Tapi still muda beb. Jangan jelous naa? :P bhaha

So, sebagai seorang mami yang baik, dengan duit yang ada setelah berhempas pulas kerja. I belikan hadiah untuk ketiga-tiga anak sedara tercinta nii. Nak tau hadiah hapee? bhaha.Biasa-biasa ja. Mainan bebudak :P

heee. Yang si ihtisyam cheq bagi Robot sebab dia tu mmg hantu robot terutama transfomer (tah la ejaan btoi ka tak)

dua budak kecik tu bagi lori besaq. bhaha. bahaya nak bagi benda-benda kecik. Karang tertelan, cheq yang susah. Bhahaha. :P


ni diaaa. cukup besaq kan? cheq pon bole main skali :)
hee.

Alaaa, sudahlah cheq tak larat nak bebel dah. Jumpa lagi nanti.

daaaa.


Salimah Ismail ♥


0 Picit Sini untuk Comment! :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^