Hot Hot!

Wednesday, June 13, 2012

Seoul Garden

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 









Hehehe..Hyee..Amik gambar masa kelas..Just a simple me..Menggayakan jacket biru BMI dan jugak pallazo pants..Pallazo pants tu dibeli di Bandung..Hehe..Kain dia sangat lembut dan selesa! ^_^ 
I likeee :D  

So lepas kelas terus plan pergi Seoul Garden dekat Festival City..Memang dah lama teringin nak makan..
At last dapat gak pergi..Oh yeah! :) Pergi dengan groupmates..


Makanan mentah yang diambil oleh kami..Hehe..

Tempat bakar! Hehe..Jangan tanya nama specifik benda ni..Aku tak tau..Hanya tahu makan je.. Hahaha
Harga waktu lunch weekdays hanya 24 macam tu..Tapi bila add soup harga lebih kurang 29 something gak la..Tapi sangat berbaloi-baloi sebab macam-macam jenis food ada..Hehe..


Jom makan! Hehe..Haa..Nampak tak belakang aku tu?Tu buffet makanan..Boleh makan apa ja..Ada nasi..mee..ais kacang..ais krim..dan makanan korea yang lain ^_^

Aku sempat amik gambar..Yang lain sedang khusyuk melantak..Haha..

Sesi membakar daging bermula! Muka lapar ye..Kitaorang pegi dalam kul 1..Makan puas-puas sampai kul 4 macam tu gak..Haha..Sampai lunch hour habis..

First time kawan aku ni datang..Laju jugak dia makan..Nampak dia enjoy dan puas hati! Hehe..

Pinggan ada yang licin..So..Apa lagi..Jom pegi tambah.. :)

Muka tengah semangat bersteamboat you ollsss..

Having mee and nasi goreng..Papadom dan popia pun ada.. ^_^

My buddies..Semua rocksss okay :) Kitaorang serbu Seoul Garden dengan jacket praktikal..Hehe..

Hehe..Rehat sebentar dari makan..So snap picturess jom..Haha..

Reflection :)

Muka seronok makan sampai licin pinggan..Hehe..

Diaorang tengah membuktikan besi tu tak panas walaupun soup tu tengah mendidih.. :D

Semuaaa dah kenyang yooo! Haha..

With Piqah :)

With Piqah dan Fatin..


Alolo..Piqah dah pandai guna chopstick!! ^_^

Candid picture..


Semua balik dengan senang hati dan perut kenyang..Hehe..Kenyang sampai malam..Sangat best..Jom ke Seoul Garden lagi nanti..Hehe..Sedap..Sebelum ni selalu pegi kat Penang..First time pegi kat Gombak ni..Hehe..Dah try belum?Kepada belum pergi tryyy tauu..Hehe..Tak rugii..Kenyang perut suka hati tauu.. Plus siapa student jangan lupa bawa student card! Dapat student price tau..Murah sikit :) Best makan-makan dengan kawan-kawan..






Salimah Ismail

1 Picit Sini untuk Comment! :):

Cik Jannah on Thursday, June 14, 2012 said...

omg omg sis pon dah lama craving seoul garden. last makan bulan duableas tahun lepas. haha. makan tak ingat dunia. dari pukol 6pm sampai kedai tutup kami melantak. hehee. g solat pon gilir2. lucu betol!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^