Hot Hot!

Thursday, June 14, 2012

Nak dapat income lebih?Senang ja..

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 













Hai hai..Mood saya tengah happy nak share kat korang macam mana nak dapat income lebih?Nak tahu?Hehe.. ^_^

Untuk post ni saya bagi satu je dulu ok? Hehe..

Sekarang tengah sibuk share campaign untuk SAYS.. Baru jugak mula..Tapi income dia not bad..Agak cepat..Campaign dia pun best best..Hehe ^_^

Senang je..Korang ikut je steps aku bagi okay :

1. Pastikan korang ada akaun twitter or facebook>> Untuk pe?Untuk share campaign laa.. ^_^
2. Sign Up SAYS >> Klik SINI untuk sign up..
3. Lepas sign up,pastikan korang share at least satu campaign 
dan dapat at least 3 unique visits..Unique visits ni macam 3 orang click link campaign yang korang share la :)
4. Kat mana campaign tu?Tengok gambar bawah ni..Dekat Recommendations..
























5. Share je mana-mana campaign..Macam kat atas ni ada campaign Nando's,Banned eating turtle eggs dan giveaway SAYS..

6. Campaign selalu bertukar-tukar..Korang selalunya akan dapat rm0.20 per unique visits..

7. Korang kena rajin share campaign baru masuk income..So benda ni kena rajin la eh ^_^

8. Korang boleh check unique visits dan earning dekat Dashboard.. Tekan Go to dashboard..Dan akan keluar macam ni.. 















Itu je! Semoga rajin dan berjaya mendapat income.. ^_^

Salimah Ismail

1 Picit Sini untuk Comment! :):

onie on Friday, June 15, 2012 said...

saya dah lama join,kalau nak tolong-tolong yuk pm di siti auni afifah,hik :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^