Hot Hot!

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day Mama

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..

Happy Mother's Day Mama




Sudah menjadi lumrah ada kalanya emosi menguasai diri sehingga kita terkasar bahasa.
Namun jauh di sudut hati kita kesal dengan perbuatan itu.
Tapi, bukan mudah untuk mengungkapkan  'I'm Sorry'.
 Lagi-lagi untuk lafazkan 'I love you' kerna kita malu.
Ada sesetengah manusia yang sukar untuk menunjukkan kasih sayang mereka melalui perbuatan.
Tapi, di dalam hati mereka ada taman kasih yang sentiasa mekar.







Aku bukan manusia yang sempurna tapi aku berusaha mencari kesempurnaan yang dapat mendewasakan diri ini.
Aku cuba memperbaiki agar aku tidak dilihat sebagai seorang anak kecil lagi.
Tanpamu mama, aku tak dapat berdiri teguh di sini.
Terima kasih untuk segalanya.
Mungkin imah tak dapat menyebutnya di hadapan mama, namun imah nak mama tahu imah sayang mama.

Mama, dalam beberapa hari lagi Imah akan pergi melanjutkan pelajaran di tempat yang agak jauh dari keluarga. Imah takut sebab Imah tak biasa tinggal jauh dari keluarga. Ya, mungkin orang akan ingat Imah manja. Tapi, biarlah.. Imah kan anak bongsu mama. Banyak sangat pengorbanan mama tuk Imah yang manja dan keras kepala ni.

 Mama, imah akan ikut nasihat mama agar belajar kat Kolej Mara sebab mama tahu yang terbaik tuk imah. Mama doakan lah yang terbaik untuk imah, imah nak kongsi kejayaan ini dengan mama suatu hari.


I love you so much♥





Yes, we do.

Cake untuk mama tadi. Ini saja yang dapat diberi sebab budget kurang. Nanti InsyaAllah dah keja tetap boleh beli yang lebih grand. Tapi apapun keikhlasan yang penting.



Salimah Ismail♥


2 Picit Sini untuk Comment! :):

blackroses on Sunday, May 08, 2011 said...

sedapnyerr kek

p@kcikLie on Sunday, May 08, 2011 said...

bertuahnya ibu anada dapat anak yg solehah cm awk ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^