Hot Hot!

Sunday, April 17, 2011

Outing again... Makan makan sampai perut meletop...

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..

Apa khabar semua?Hope sihat sihat la naa. Makin montel macam saya jugak laa kan? Semua pakat duk tegur dahhh..

"Kak, imah, dah gemuk macam An naa?"
*Terasa ai, kakak i lagi gemuk okay. haha

Jadi dengan penuh keazaman kena exercise nii and control pemakanan.. Mana tak gemuk jaa. Kalo tak online makan, kalau tak makan sure online.. Hee... Serius, bila masa online ni kurang rasa lapar sangat. Tapi if tak buat papa as in tengok tv ke.. Sure lapar..Sedangkan baru makan beberapa jam ja. Parah kan? Adusss. Masalah..

"Ala, p PLKN nanti kurus la.."
*Ye ke p sana kurus? Dengar kata makan 6 kali. Fuhh, naik berat aku lagii.. Tapi, hope la kurus...Hee.

So, dalam masa duk berazam nak kurus ni.. Sempat lagi p makan makan.. Haih. Makin muncit dan tembam-bam la saya. Dah la makanan tak sihat. Hahahaha

Present to you:





First makan makan sampai pecah perut dekat Swensen's Gurney Plaza

Tengah usha My Netbook. Haha

Tudung Hana Tajima yang tak menjadi. Hee

Tehee. While waiting for the food. (sambil gosip.haha)

Muka lapar~

Super Fudge Malt. Very yummy~

Iced Lemon Tea...

Muka comot. Haha

:)

Sedap. Nak? Dah abis~


Our food. Pepperoni Pizza.

Then, tengok movie..
Cerita RIO..Best gilaa. 5 stars..Starting and Ending best. Jalan cerita best..
Dengan 3D lagi best. Pergi tengok bawak anak cucu sekali.. Rugi tak tengok.Hihihi


Semua character kiut miut. Tanak cita kat korang karang tak gempak pulok tengok.
Pih tengok sendiri. Hee.

Then pastu jalan jalan amik gambar..Haha. Tadok kejo...


Arghh. Perut semakin muncit. haha

Tudung ni berguna sebab boleh jadi payung or even raincoat ketika hujan. :)

Aniis Tajimot. haha

                                                      Berry'd in chocolate ♥
Haha~ No komen

:)





Nak buat arab tapi tak jadi~


Iklan Boost








Then tetiba budak kecik konet ni kata

"Kak Imah jom p makan..Lapar pasta."

Then last last pergi Secret Recipe.. Hahaha..
Kau bedal la sorang sorang spaghetti sebab saya dah kenyang..Diet lahh
*konon la diet sebab bedal gak.. haha


Muka sekupang~

Bercahaya naa. Ada Nur di wajah kuhh. Haha

=,=" dia duk buat teruja pa tak tau. Mungkin sebab PINK.


Curi berukband G Hotel. Secret Recipe tadak Wifi pun..

Self-photos. haha

Aku bedal mushroom soup jee.

Dia ni bedal ni~
Tapi hampeh lapar pun tak habis. cek tolong makan sikit. Tapi, full dah..Haha


Retro konon. Haha

Kat rumah Aniis. Sleep over sini.


 

Itu sajee. Melantak tak ingat dunia kan? Tapi duk bising gemuk~
Arghh. Mari katakan NO TO FOOD. haha.
Kang mati pulok..


Salimah Ismail♥

9 Picit Sini untuk Comment! :):

-oP_ida- on Sunday, April 17, 2011 said...

tudiaa makan sakan...JELES nie....

dik SANTEKLAAA pesen kamoooo....i Loikeee...

SyedGraphiX on Sunday, April 17, 2011 said...

muka ada macam mix la.hehehe

Salimah Ismail on Sunday, April 17, 2011 said...

opida: haha. nanti kita makan sama2.. thanks sis :)

syed: mix ka? hahah

アヌム ちゃん~~ on Monday, April 18, 2011 said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Shairazi Saidin on Monday, April 18, 2011 said...

ok, sy sgt suke..sape nk jadi awek saya? sila angkat tgn mcm sayyyyee~~~~ :)nnt blanje la sy minum BOOST. :)

shahjiehan on Monday, April 18, 2011 said...

comey2.. nk berkawanan boley x?
hehe.. xde la gurau2 je..
lain kali... letak pic hanya yg terbaik je taw... letak 10-15 pic je klo letih..org x larat nk scroll.. tu je..~ lalallaa

Salimah Ismail on Monday, April 18, 2011 said...

shairazi: hahaha. jom u la belanja boost..
shah: okayy. thanks. tapi tak reti nak pilih. nak letak semua ja. haha

Woofer Storm on Monday, April 18, 2011 said...

lain kali keluar ajak kita tahu..ehheee jgn takut nak ke interbiu..buat biasa2 je k..

dah lama follow kamu tau..eeheee tapi dashboard sy masalah,so tak tahu blog mna yang dah update entry ni.emmmm apa pun thank^^

IzariahzainaL on Monday, April 18, 2011 said...

sedap pizza!:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^