Hot Hot!

Sunday, April 10, 2011

New baby.. I'm totally in love with you dear ♥

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum...


IN 
WITH YOU, BABY
Gedik dak i? Kata gedik cepat.. Haha..


Jatuh cinta lagii.. OH ku JATUH CINTA...
Hahaha..
Serius poyo gila aku nii.. Hee. Biasalah tengah syok sikit..

Okay..Memang aku tengah jatuh cinta.. Dengan Netbook baru.. Btw, aku pun konpius Netbook ke Notebook ha? Ntoh lerr. Yang penting i LIOKE.. Sebab WARNA PINK!!

Ala tak kesah la orang lain tak suka asal aku sukaa. Suka sangat.. Today whole day depan Baby baru nii. Tadi edit header... Oke dak header baru?

Ni diaaa...


Aku memang tak terer edit edit ni tapi dari dulu suka edit edit nii terutama zaman friendster and myspace.. Zaman facebook ni aku stop sat sebab lappie lama tu rosak.. Jadi, tak edit sangat..
Jangan jeles header PINK lagi. Haha. Sekarang ni aku memang kemaruk PINK! ♥


Okay.. Nak usha BABY baru i?
JOM TERJAH~

PINK PUTIH ♥

HAHA. ♥


Salimah Ismail ♥

3 Picit Sini untuk Comment! :):

qin on Sunday, April 10, 2011 said...

awww...srius cntik la awk..brape ni?

nelly on Sunday, April 10, 2011 said...

lawa seyh !!!

Salimah Ismail on Sunday, April 10, 2011 said...

qin: murah gak laa. 1 lebih jee. tak sampai 1200 mcm tu :P

nelly: thanks :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^