Hot Hot!

Thursday, April 28, 2011

Case contact lense yang comel

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..

Yeay, aritu masa beli contact lense yang baru, orang kedai tu ada tunjuk case contact lense yang amat comei. Ni first time tengok. Mungkin ada yang pernah tengok lebih hebat daripada ini. hihihi. Takpe jom usha usha case yang comel itu.

Sebenarnya ada banyak warna tapi dah habis. Tinggal warna oren ja. Alaa, if ada warna pink kan syok. Haha.

Bulat..Cute..

macam frog ja. Cute. Oren putih.

Ada cermin kot. Macam bedak compact. Haha.Nanti boleh tempek mekap kat sini jugok.

Dalam dia. Ada picker tuk lense dan case dia sendiri.

Case dia. Cute kan? Dia tak tulis right or left. So, for me nak senang ingat yang oren tu right :)

Haa. Yang specialnya. Nampak tak button tu? Bila kita tekan dia akan vibrate. Vibration berlaku untuk clean lense tu supaya lebih bersih.



So, korang yang pakai lense dan nak pastikan lense korang bersih. Pergi cari benda ni sekarang. Haha.

Salimah Ismail♥

1 Picit Sini untuk Comment! :):

MaiRa QuEeN on Friday, April 29, 2011 said...

suke tgok menari jer..comel gile gg pon ske..

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/contest-dan-dhias-blog.html
tag awak cnie..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^