Hot Hot!

Monday, March 14, 2011

CIK EPAL CONTEST

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..

Join contest Cik Epal jomm :)


" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA saya suka tengok Cik Epal habiskan masa bersama fashionista blogger yang lain... Fashion korang memang tip top ah,terbaik dari ladang. Pakaian muslimah yang cantik-cantik belaka. Korang pon cantik-cantik gak :) Lepas tu, syok juga tengok korang menternak lemak dekat restoran sedap-sedap di samping itu jumpa Hana Tajima, Yuna and Heliza. Best gilaa, tak dapat join tapi dapat ikuti perkembangan kira syok abis ah. :) Yang paling penting Cik Epal tak kedekut cara untuk dapat income lebih melalui blogging! I'm your partime reader. (tak leh fulltime, keja lani. HAHA)  Hope dapat jumpa suatu hari walaupun agak jauh.Datanglah Penang. Hihihi. Apapun selalu lah update okay. Syok membaca entry Cik Epal yang comel loteh kebabom ni! :)"


Tag kawan:




Sekian...


Salimah Ismail♥

11 Picit Sini untuk Comment! :):

cik EPAL on Monday, March 14, 2011 said...

thanks join. boleh tak link kan entri contest tu dekat entri ni? thanks again =)

Salimah Ismail on Monday, March 14, 2011 said...

link kan entry ke entry cik epal kan? dah dah :)

BONAMANAcloset on Monday, March 14, 2011 said...

link kan entry sal contest dr blog cik epal ke entry awk ni :)

Salimah Ismail on Monday, March 14, 2011 said...

macam saya buat skang kan? hahah

ZACK ENTRY on Monday, March 14, 2011 said...

semoga berjaya..:)

al_hakim on Monday, March 14, 2011 said...

gud luck!!!

Salimah Ismail on Monday, March 14, 2011 said...

zack dan hakim: THANKS ::)

Cikgu Fikri on Monday, March 14, 2011 said...

pergh...
comel giler gmbr tu..
goodluck k :)

Salimah Ismail on Tuesday, March 15, 2011 said...

thanks cikgu fikri :)

ada mokhtar on Tuesday, March 15, 2011 said...

good luck =)

Salimah Ismail on Wednesday, March 16, 2011 said...

ada. thanks :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^