Hot Hot!

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum!

Saja-saja nak join.. Nak eratkan hubungan silaturahim lagi :)


Sila ceritakan latar belakang anda ..

First, korang boleh panggil aku Salimah or Sally. Ramai kawan-kawan sekolah panggil Sally ja. Haha. Fyi, nama tu bukan aku saja-saja suruh orang panggil. Semua orang panggil sejak Cikgu English masa form 1 panggil Sally :) Hahah. Lahir kat Penang. Ada mix sikit.. Mak Melayu dan Bapa ada darah pakistan sikit. Tapi, selalu orang tanya " Anak Mami ke ni?" Entah lahh. Haha. Tak pasti. :P Tangisan pertama  pada bulan 9 iaitu pada hari ke-4 pada tahun 1993. HAHA. (Jangan lupa pos hadiah) Tu jer kot... Sebab kalau nak cerita memang panjang. Tak cukup satu entry. HAHA


Profesion anda sekarang ?

Nak kata pelajar tak... Nak kata penganggur pun tak... Nak kata orang berkerjaya tu ada la sikit-sikit. Haha. Tengah buat Part time sementara tunggu result SPM (dengar kata 23 ni keluar) Mak ai... Ketaq lutut. Doakan tuk aku wey! :) *alamak, dah terkeluar tajuk dah ni*

Blog favourite anda .. kenapa ?
Ada beberapa lah. Selalu baca bila depa update.. Abang Ben ofcourse tercalon. Selain itu..


Aku suka blog Abang Ben sebab banyak tips menarik. Dia tak pernah lokek untuk share :)
Fatin Liyana, Cik Epal and Shea sebab fashion diaorang and entri deaorang best gak :)



Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

Setakat ni aku tadak pula tak suka blog orang sebab blog ini hak individu itu tersendiri. Jadi, sebagai pembaca kita kena follow with the flow of the writers la kan?Setiap orang ada gaya penulisan yang berbeza. Kalau tak suka apa susah. TOKSAH BACA.Hee.

Impian anda terhadap blog anda ..

First, aku harap korang rajin-rajin lah datang melawat blog aku yang biasa-biasa ni. Then, if ada apa-apa cadangan untuk perbaiki diri aku just let me know. :) Berilah pandangan dengan cara baik tapi tolonglah jangan kutuk. Tu bukan cara yang betul. InsyaAllah selagi boleh, aku akan share benda best-best dengan korang :)


Salimah Ismail♥



11 Picit Sini untuk Comment! :):

manggosteen on Tuesday, March 15, 2011 said...

geng penang mai..nak tnya soalan yg sama gak la..anak mami ka?kehkehkeh

apisv2 on Tuesday, March 15, 2011 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

Salimah Ismail on Tuesday, March 15, 2011 said...

Manggosteen: hahaha.tah la. u rasa? :P
apisv2: Waalaikumsalam

DiDiE eLa on Tuesday, March 15, 2011 said...

hye...

nadiemsharmz on Tuesday, March 15, 2011 said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

-oP_ida- on Tuesday, March 15, 2011 said...

salaM adiK manis......

dr PenanG erk.....salam kenaL......

thank's foLow bLoq akak yg simple tuh....

akak Simpan URL sALLy dalam list bLogger akak..ehehe

Salimah Ismail on Wednesday, March 16, 2011 said...

Didie: hay :)
Nadie: ohh. thankss :)
Op: waalaikummusalam. yeah, penang mari :) btw, thanks

Diari-Selebriti-Mama on Wednesday, March 16, 2011 said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA
n terus follow kamu sally ^^

betul.semacam dah sinonim kan kalau penang mesti orang tanya anak mami ke? :)

jemput ziarah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/kapal-terbang-vs-kereta-mana-satu-oihh.html

Kei Seichi on Friday, March 18, 2011 said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
good luck spm!
http://geekzster.blogspot.com/

Salimah Ismail on Friday, March 18, 2011 said...

mama: tahu takpa. haha
kei: thankss! :)

pRiNCe on Friday, March 25, 2011 said...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^