Hot Hot!

Sunday, March 13, 2011

Alamak! Budak-budak PLKN batch pertama dah balik......!!

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum...



Haha. Korang mesti tertanya-tanya kenapa aku gelabah sangat if budak PLKN batch pertama dah balik? Apa kena-mengena dengan aku? HUAAA!

ADAAAAAAAAAAAA MENGENAAAA! :(

SEBAB SAYA BAKAL MENJADI PELATIH SETERUSNYA PLKN....

Aku akan pergi antara second batch or third batch....

Haih, tah la kenapa tetiba malas pulak nak pihh. Dulu bukan main eksaited bila dapat. Tapi sekarang seriusly, malas gila... NAK KEJA! NAK CARI DUIT! :(

Lagipon scary jer dengar cita kawan-kawan. ADA yang kena kaco dengan si HANTU :(
Tahlahhh! Bingung guee!Tapi, syok gak if aktiviti best and for sure dapat jumpa banyak kawan baru. Hee. Kawan-kawan ku ada yang dapat kem best, jadi OK lah. Tapi if dapat kem yang tak best, KO laahhh. :(

Aku tak dapat surat lagi ni.... Tak tau dapat kem mana....

HUAAAAAAA *nak ngisss la pulakkkkk*

HAHAHA.

Aku nanti sure akan rindu fesbukk...

Rinduu blogging......

Rinduu usha belog-belog besttt.........

Rindu nganga kat rumah......

Rindu kerja.......


ARGHHHH. :(

*Pulun ah minah nii.... Surat pon tak dapat lagiii.....*

Masalahnya, mesti dapat punya surat, tak leh lari. Sebab aritu memang layak dah. Dah isi borang... :(

Btw, ada gak artis-artis yang dapat PLKN dulu-dulu:


Diana Danielle


Ramai gak artis eh. HAHA. Hope dapat jumpa artis. Mana tau leh jadi bestfren ker? :P


ALAMAK! KAWAD! AKU CUKUP TAK SUKA KAWAD :(


ALAMAK! Panjat-panjat ni yang aku lemah. Aku dah la lembik sikit :(


MISS ME OKAYY!

Salimah Ismail♥

11 Picit Sini untuk Comment! :):

sugar2 kapas strawberry on Sunday, March 13, 2011 said...

kawad adalah enemy dlm hidup.kekeke
nasib baik takdpt plkn dulu..syukur.

Salimah Ismail on Sunday, March 13, 2011 said...

alamak! i pon tak suka. Tapi sedih, dapat :(

Eel on Sunday, March 13, 2011 said...

hohoho~
selamat berkhidmat negara~~

tapi serious, best la jugak plkn ni, tp confirm jadi hitam lepas tu ~

Salimah Ismail on Sunday, March 13, 2011 said...

ohh. hope i dapat kem best lah :)
nvm, i mmg dah hitam laa :P

zalikhaazman on Sunday, March 13, 2011 said...

mesti fun punye dear..jgn wisau :)
3 bln je..x lama..nnti jgn xmo smpi balik tau :)

Dea on Sunday, March 13, 2011 said...

bukan artis2 tuh belakon je ke... hihi.. neway, tc!!.. slmt berkhidmat utk negara!..XD

fittiariri on Sunday, March 13, 2011 said...

hehe..dulu ari2 doa hope xdpt PLKN..sib xdpt ngee

FariehanIbrahim [LBC] on Sunday, March 13, 2011 said...

plkn..alamilah sendiri. haha!
comel da penah pegi, besh jerk! siyes. ^^
tp letih r n b'sedia tuk bertukar warna kulit muka. hehe! ;PP

Salimah Ismail on Sunday, March 13, 2011 said...

zalikha: okay sis. haha. wish me all the best :)

dea: ntah! diana danielle mmg pih pon. yang lain tak tau :P

fitti: PLKN best, ikut tmpt ja :)

comel: bertukar warna kulit la takmau. dah la hitam dah. hihihi

Ayied Zudin Hashim on Sunday, March 13, 2011 said...

selamat ber'PLKN' yer! gud luck! jgn takot2! terjah jer semua! :)

Salimah Ismail on Sunday, March 13, 2011 said...

ayied: haha. Thanks. InsyaAllah :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^