Hot Hot!

Sunday, February 20, 2011

Meet my Big God Sis

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum

So, last Friday i met my Big God Sis (Big la sangat, dia nampak kecil kot?Bhaha)

She came and fetch me at home. Dia yang drive la maksudnya. Hee, Syok kot bila ada orang yang datang amik and hantar. Lagi-lagi papa sungguh berbaik hati bagi keluar. :) So, my sis nii tengah cuti mid sem. Nak tahu sapa?




Nama popular dia dulu-dulu kat friendster ialah Tas Aziz. Thats meant kenal dia sejak zaman friendster. Kenal melalui friendster and jadi my god sis pon melalui situ.

Lama gila tak jumpa. So, sebab dia free, dia ajak teman dia pergi sekolah lama where she did her lower six for about two months macam tu. Agak-agak katna?
Let it be a secret :). Teman dia pergi settle about her muet stuffs.

Lama jugak la nak settle pasal muet dia. Kena jumpa cikgu-cikgu and even pengetua for permission.
She wants to do her muet here because she's having her holiday by April where the muet will be on.

So, lepas tu actually nak melawat her old school too. Sebab she wanted to eat chinese food there. But at last we changed the plan. Kami pergi jumpa mak Tas and we ate lunch together. Heee. Makan free oh, mak dia belanja! Thanks aunty AND thanks to Tas too for taking me out.

Then, singgah gurney kejab sebab Sis Tas nak cari something  for someone important in her life ! Sapa sapa? HAHA. Secret. So, survey a few things but doesn't managed to buy anything because she was confused to choose what. Haha. Takpelah gituu. Then saja p tepi-tepi laut tu, lepak-ing sambing camwhoring :)

So, setelah membebel lama-lama. Jom usha-usha picturesss! :)

Some ada kat facebook, but some ada kat blog. Sure boring tengok same pictures dekat facebook and blog at the same time kan?.So, if nak tengok yang kat facebook. KLIK SINI.
Enjoy our photogediksssss! :)


Taken by Tas ♥


Me


Her

Romantik gitu. Bhaha.


Muka Toyaa :)

Muka yang 'comei'


Orang disekeliling pasti terpempan melihat wajah cute kami. Bhahaha. Pengsan ada ah.

Haaa. tu laa yang aku tunjuk tuu. *idea tas suruh edit macam nii* :)

tertungging kot bawah pulak dah kamii! :P

Peace la sangat. War mau? :)


Haha. Ni muka apa pulakk? macam-macam peshen betuii. :)

Dari atas pulak dah. JENUH den melangut. :)

Aksi-aksi ni amat berbahaya. Jangan tiru di rumah. Bhaha.

Ni lagi berbahaya. Pontianak Sundal Tengah Hari. Jangan tiru aksi ini dirumah :)

Haha. Itu sajalah daripada Hamba Allah ini. Nanti kita melalut bersama-sama lagii.
I liokeee! (trademark i, jangan sesape berani curii. Saman kang! Bhaha.)


Salimah Ismail ♥

2 Picit Sini untuk Comment! :):

naz on Sunday, February 20, 2011 said...

lama i tak nampak dia ni :) dulu selalu nampak kat friendster haha kirim salam boleh

Salimah Ismail on Thursday, February 24, 2011 said...

InsyaAllah :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^