Hot Hot!

Thursday, June 28, 2012

Hijab Tutorial 2

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 








Wah..Rindunya nak berblogging..Seperti biasa..Saya sangat busy ye sekarang..Hehe..Baru baru ni bila aku ada free time aku rasa rajin lak nak buat video tutorial..Sebelum cerita panjang..Tengok SINI dulu.. :)

So,aku ada buat 3 video tutorial sebenarnya..Tapi baru edit satu..Hehe..So,korang tengok dulu ye video ni..Hehe..Haa..Sebelum terlupa..Muka kat video agak macam garang sikit sebab ngantok sebenarnya time tu okayy..Sorry..Hehe..











Salimah Ismail

4 Picit Sini untuk Comment! :):

Masmira Masri on Friday, June 29, 2012 said...

awk nih cute lahh...nnt wat byk2 tutor k bleh follow

do visit n follow me back
http://myaleo.blogspot.com/

Salimah Ismail on Saturday, June 30, 2012 said...

@Masmira Masri hehe..hai awak!awak pun cute..rajin rajin la singgah ye :)

Yui Bieyna on Wednesday, August 08, 2012 said...

Wah ! Lama gak cri tuto turban style agaknye.. Kak, nak request lah gak tuto shawl hoodie cover chest pulak, leyh tak? Hehe... :)

Yui Bieyna on Friday, August 10, 2012 said...

n klau boleh wat tuto shawl hoodie cover chest yg khas untuk muka chubby n bulat mcm saya nie... Tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^