Hot Hot!

Wednesday, June 6, 2012

Azya' Bazaar

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 









I was here :)
2-3 June 2012
:)






Tumpang lalu..Haha.. *Berlagak sopan bagai.. Haha..Seriusss..Rindu nak berblogging..Tetapi masa tak mengizinkan..Hidup sebagai student praktikal engineering sangat memenatkan..Kelas pagi petang kak ooi..Bila malam nak tak larat..Terus tido..Hihihi..Serius asyik tido je..Tadak life..Tapi hujung minggu selalu jalan-jalan dan merantau..Baru dekat sebulan kat sini..Tapi dah merantau banyak tempat gak ah..Perantau tegar kan?Huahua..Errr..

Haa..Sembang kencang tapi tak gitau pun aku kat mana kan eh? Aku now tengah praktikal dekat UniKL BMI di Gombak lepas amik foundation in engineering and technology.. Hehe..

So,sebelum melalut..Baik kita back to the topic ye?Hehe..Yeah..Aku telah ke Azya' Bazaar baru-baru ni..Cousin aku yang comel sangat berbaik hati untuk bawak aku ke sana.. Melompat girang you! Tapi melayang jugak duit aku..Hehe..Biasalah tu kan?Kalo shopping mesti tak hingat dunia kan kan?Macam tak biasa lak..Hahaha..Tak berhenti selagi purse tu masih berisi kan you ollss.. ^_^


Shoot sorang-sorang sebelum pi Azya' Bazaar..

Muka singa..Haha..Tengah tunggu cousin siap..

Hehe..Sempat lagi amik gambar.. :D

Nice place.. :)



Banyak gila baju lawa-lawa..Rambang mata you ollsss..

Cousin saya tengah pilih baju @Calaqisya Booth.. :)

Most of his clothes dipakai dalam hijabista.. Lawa kot..

Lawa gila dress tu..My cousin beli..Jelouss.. ^_^


The owner and my cousin..Hehe..Dress tu ada satu je..Sebab dress tu dipakai masa fashion show semalam..

Meet my cousin and her friends..They are friendly..

They :)

Posing dulu sebelum balik! Syok shopping.. ^_^


Banyak booth yang jual baju or tudung lawa lawa :D


With Kak Yana from Qalaqisya yang cute sangat.. ^_^



With kak Nurul Wonder Wadrobe yang lawa dan style :)

With Kak Farah from Qalaqisya.. Comel jugak :) Kali kedua jumpa..First time jumpa kat Putrajaya..

Last but not least..Jumpa Kak Rina Salleh yang lawaa.. Beli one top from her collections..Sangat nice dan simple..Hope to meet you again..


Hehe..Apapun rambang mata ok kat sana..Most clothes sangat lawa..Beli skirt,top and blazer.. :)
One more ada ternampak Datin Nor Juma..Sangat lawa dan kurus plus tinggi..Wah.. Kena exercise banyak banyak ni if nak kurus macam tu.. ^_^













Salimah Ismail

3 Picit Sini untuk Comment! :):

Adibah Ishak on Wednesday, June 06, 2012 said...

cantik2... tempat nie dekat mane yer?

onie on Friday, June 08, 2012 said...

waaaa,bestnya dapat jumpa dengan wanita yang gojes :D

Fariz Reza [FR] on Saturday, June 09, 2012 said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke-419 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^