Hot Hot!

Sunday, April 22, 2012

Loafers Trend Terkini

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 








Seperti yang kita tahu,remaja dan fesyen memang tak dapat dipisahkan. Remaja memang sangat suka berfesyen dan hobi bershopping boleh dikatakan menjadi kegilaan ramai remaja. Sebagai remaja, kasut  boleh dikatakan menjadi salah satu kegilaan remaja. 


Zaman sekarang pelbagai trend kasut ada di pasaran. Kalau saya sendiri, pantang tengok kasut yang cantik. Mesti perasaan untuk membeli membuak-buak especially kasut yang baru saja di pasaran. Apapun,setiap orang minat jenis kasut yang berbeza-beza .

Tapi seperti yang dapat dilihat,remaja  yang berumur belasan tahun hingga ke umur lebih kurang 20 an gemar tampil bergaya dengan casual shoes seperti 

LOAFERS

Di bawah ni antara design loafers yang cantik dan selalu dilihat di kedai kasut


Warna oren..Design yang simple but really nice..

Warna pink..Banyak remaja gemarkan warna yang lembut ini..
Design ni pun sangat casual dan simple..Sesuai dipakai ke mana sahaja..

Warna biru
Casual Canvas Slip-On warna merah..Design yang sangat menarik kan?Suka..

 Cute Two-Tone Slip-On design yang lain sikit tapi masih memikat hati..

Cantik kerana menggabungkan dua warna..Nampak just nice :)




Kasut Loafers ni salah satu trend yang hangat di pasaran. Dekat mana-mana je kita boleh lihat remaja pakai kasut jenis ni. Kasut ni cantik dan selesa untuk dipakai berjalan-jalan atau ke mana-mana sahaja. Haha. 

Kasut Loafers ni tampil dengan beberapa warna seperti biru,pink,hitam,green dan sebagainya. Ada juga two tone macam yang kat atas ni,kombinasi warna ungu dan putih. So, kepada remaja pencinta kasut. Jom cuba kasut ni. Hehe..

Sumber gambar: Mr. Google

Salimah Ismail

4 Picit Sini untuk Comment! :):

dinisamsuri on Sunday, April 22, 2012 said...

cantikk :D
suka jgk,
tp tadak duit lg :(

Fienazzuki on Sunday, April 22, 2012 said...

saya pun suka...tapi masih mencari yg betul2 selesa dgn kaki yg sussah dapat kasut...

Datang singgah tinggal jejak dan follow...(^_^)

♥yaya budak suka embun♥ on Sunday, April 22, 2012 said...

dulu masa tingkatan 4 (tahun 2004) kalau tak silap, ada penah beli 2 pasang. satu blue black, satu warna brown..tp time tu x ramai pkai sbb diorg ckp design tah pape.. hehehe..tp skang kuaq blk jd trend..sama jer macam tudung bawal kan..hihi :p

RazFiRa on Monday, April 23, 2012 said...

memang cantik tp x suke plak kasut flat. hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^