Hot Hot!

Tuesday, April 3, 2012

Instagram for Android

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 

Yeay,berita gembira untuk pengguna android..(Saya salah seorangnya..Haha)Sekarang kita boleh menikmati aplikasi instagram jugak..*senyum sampai ke telinga*

Sebelum ni, hanya pengguna iOS je boleh menikmati aplikasi ni..Tapi kini pengguna android pun boleh jugak..So, apalagi?Jom download secara percuma di Google Play Market jom?Haha..Kalau yang dah download,apalagi jom guna sesama ye.. :)






Saya pun tengah download tu..Tak sabar nak try aplikasi dia..Jom edit gambar lawa-lawa..Haha..Selamat menikmati..*Terus serbu jom*

Untuk keterangan lanjut mengenai Instagram ni..Boleh baca kat sini..Hehe..Google Play Market








Sumber: Google Play Market



Salimah Ismail

1 Picit Sini untuk Comment! :):

Shafiqah Omar on Wednesday, April 04, 2012 said...

cool! saya dah lama tunggu app ni hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^