Hot Hot!

Thursday, March 31, 2011

Giveaway ezan yang ke 2

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum..





Join giveaway Ezan...
First Sally follow cik Ezan kerana terpikat dengan header Cik Ezan buat kat Fatin Liyana. Serius lawa gilaa.. Memang citarasa hati laa. 100% Sally suka. Dah la kemas pastuh kiut miut pulak.. Macam orang diaa. :) Haha. Pujian ikhlas bukan untuk membodek yer.

Then, bila masuk belog Cik Ezan.. From backgroud ke header ke widget.. Semuanya menarik dan kemas. Dah la theme PINK. Memang I lioke!

Third, hati ni terus ingin follow Cik Ezan bila tengok portfolio header Cik Ezan yang cantik-cantik belaka.. Lagi-lagi buat Yuyu tu. Lawa laa. Cantik header tu. Cik Ezan memang berbakat.. Hope akan kembangkan bakat tu dan share dengan orang lain serba sikit tips dalam meng-edit ni.

Apapun, Belog Cik Ezan cute miut, kemas, cantik PINK! Then kejab ja tunggu loading.. TERINGIN nak header Cik Ezan buat saya.. HAHA

Itu je kot? Pangjang ka saya bebel? Hihihi. Thanks sebab baca!


2 Picit Sini untuk Comment! :):

ezan on Thursday, March 31, 2011 said...

thanks dear, for join ga yang tak seberapa nie, hehehe

good luck ^___^

hamzah ian on Saturday, April 02, 2011 said...

blog ezan mmg cun

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^