Hot Hot!

Sunday, December 12, 2010

SUPRISE!

Luahan hati Salimah Ismail
Reactions: 
Assalamualaikum


HAPPY BIRTHDAY NUR SHAHIRA!
may Allah bless you
you're now SEVENTEEN, at last

okay, kitaorg panggil dia KAK LONG walaupun besday dia paling lambat. nak tau sebab apa? sebab dia kakak sulung and tinggi la kot.hahaha. Tapi minah ni duk kata dia pendek! pendek lagi aku kot :-pTapi before wujud nama tuu, kami panggil shiro! hahah. seriusly, aku lupa why kami panggil hg shiro! mungkin hg minat anjing Sin Chan kot masa tu. hee. So, kami dah kawan since form 1 bebeh. it's have been 5 YEARS ♥ hee. Aku masih ingat shiro, form 1 kita selalu gaduh. GADUH gila gila beb. tapi, akhirnya jadi besfrend sampai arini. fuhh. Now, tak gaduh dah kot?heee. Sorry eh, sekolah dah abis. Tak leh nak celebrate sama2. tpi, nnti kita keluar ramai2 okay. KARAOKE :d So, aku tanak berceramah malam malam ni shahira rosli. Cuma aku harap our friendship will never end ♥ aku harap hang jangan lupa aku yang tak baik mana ni okay :(  *mcm nak nangis dah*


NAH. BIRTHDAY CAKE FOR YOU ♥


 
AHAHA. comey gila kek you :P
haha. takkan la i nak bagi you kek barbie kot. u kan dah besar :P
so.....

HERE YOU ARE ♥


LAST SAYS:
just bare in your mind! no matter what happened, you still got a place in my heart ♥
 

We are friends and I do like to pass the day with you in serious and inconsequential chatter. I wouldn't mind washing up beside you, dusting beside you, reading the back half of the paper while you read the front. We are friends and I would miss you, do miss you and think of you very often.


Even though we've changed and we're all finding our own place in the world, we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face, we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us, nothing will ever change so much to the point where we're not all still friends.
I hope this pictures will make our MEMORIES with others stay  FRESH forever ♥



we are best friends. I hope this will stay FOREVER and EVER



Bila aku tengok gambar ni, satu ja dalam fikiran aku. Aku teringat video yang kita rakam tu, saat akhir kita menggila kat padang tangkap gambar. Masa tu aku jadi macam pendadan dah. Pakaikan tudung untuk Din. Sweet ja bertudung pink. kak te'o pulak bertudung ala ala minah ARAB. Then, for the first time KAK LONG pakai eyeliner. duk terkemut-kemut kata tak elok, sedangkan okay gila. AKU RINDU SEMUA tuu. :((  walaupun eyeliner aku hilang. aku still rasa gembira that day!  pas ni mesti semua buat hal masing-masing kan? haih.



* ahaha. dari besday melalut ke friendship, tapi bagi aku itu semua berkaitan kan? *








LASTLY,
HAPPY BIRTHDAY SHIRO
KEPADA MIJAH, DEENA, TE'O, PIKAH, SOFEA, TEAH
AKU SAYANG KORANG AND AKU HARAP FRIENDSHIP KITA STAY FOREVER ♥

Hayati lagu ni ♥




Salimah Ismail ♥




0 Picit Sini untuk Comment! :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best from me!

Hot Stories

Mai baca ^_^